Hlavný chod farmárske kura na tanieri

Príbeh šéfkuchára

Daniel Marek je nielen šéfkuchár, ale aj spolumajiteľ reštaurácie Elite.


Už od svojho útleho detstva vedel, že raz bude kuchárom. Jeho kuchárske cesty viedli zo svojho rodného mesta Dubnice nad Váhom do hlavného mesta - Bratislavy. To bol ten zlomový bod jeho kariéry. Získal príležitosť pracovať pre šéfkuchára Jaroslava Žideka v reštaurácii Albrecht. Táto pracovná skúsenosť mu otvorila dvere do veľkého gastronomického sveta. Posledné roky prevzal vedenie reštaurácie Albrecht, a získal množstvo ocenení.


Daniel je jedným z TOP šéfkuchárov Slovenska rebríčka TREND, získal 2.miesto v Gurman Awards 2018.


Daniel si zakladá hlavne na čerstvosti a poctivosti potravín, ktoré mu dodávajú farmári a pestovatelia z celého Slovenska.


Spoznajte Daniela a jeho kuchyňu! Rezervujte si stôl.


A prečo prišiel Daniel späť na Považie? Pretože je tu doma


„láska ide cez žalúdok“

Staré, krásne a hlavne pravdivé.

Ikona dátumu pridania

Dátum priadania

13. november 2018

Ikona autora

Autor

Tím Elite